Oozing Goo - The Lava Lamp Syndicate

Found oozinggoo.com when I was looking for ways to repair the Grande I picked up at CostCo a few years ago.  It's one of the Chinese made ones that has gone extremely cloudy and ceased to flow (going to try replacing the fluid one of these weekends). 

It was here that I found out about really big Lava lamps.  I was bowled over by videos of the  Colossus lamps and really want to see if I could get one, I couldn't find them available anywhere so I wrote LavaLite.  I wanted to let this group know what I got this from Lava Lite today:

We have a special promo on the Colossus for serious buyers.   This will be the last time the Colossus will be seen.

Please see attached promo sheet with pricing included.

If you are interested please contact on my direct line at 630-496-6663.

 

Best regards,

 

Susan Michaels

Customer Service Representative

LAVA LITE

630-496-6663 direct line

smichaels@lavalite.com

www.lavalite.com

Sadly these prices are outside of my discretionary funds, even though they include shipping.  I post it in hopes that someone here may be interested.

 

Views: 37193

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

I too have a pink/purple

My table piece arrived today, My colossus is now complete!!!! YAAAAAY

My B/Y Colossus FINALLY arrives tomorrow. Have to take the whole day off work to take delivery! They won't give me a time window....just "9-5". Oh well. Happy Passover. ;-)
Mine has that too. Someone must know better than me but I assume the bases for the Humongo were the same; the place of manufacture for the globe is what's different.

lalalava said:

i just noticed that the sticker inside my bace says model: Humungo instead of colossus. what up wit dat? i mean i know its not a humungo but why the label?

Its a purp and yellow but looks like a pink, I dislike my photo at night =( But the table is here yaaay

Looks great! Hoping my metal insert & 200w bulb show up tomorrow. Don't worry, we all know pics never do these things justice!

Don Souliere said:

Its a purp and yellow but looks like a pink, I dislike my photo at night =( But the table is here yaaay

Hang in there.  Time is the answer.  It has taken 2 months to get my yellow/purple to flow well for long periods of time.  Your yellow/blue will be fine -- just give it time.


Jeffrey said:

Oh my Glob.  Didn't think it would happen to me.  Got my yellow / blue beauty yesterday, and the first lighting was fantastic.  At full power there were flurries in the water and wax tubes growing to the top.  Now I have two inert globs at the bottom which are staying clear of the coil, and I already reduced the heat several times.  Pardon me while I go read 68 pages of posts for a solution...  I'll keep you posted.

And what Critter said.  :>)

Kirk said:

Hang in there.  Time is the answer.  It has taken 2 months to get my yellow/purple to flow well for long periods of time.  Your yellow/blue will be fine -- just give it time.


Jeffrey said:

Oh my Glob.  Didn't think it would happen to me.  Got my yellow / blue beauty yesterday, and the first lighting was fantastic.  At full power there were flurries in the water and wax tubes growing to the top.  Now I have two inert globs at the bottom which are staying clear of the coil, and I already reduced the heat several times.  Pardon me while I go read 68 pages of posts for a solution...  I'll keep you posted.

Jeffrey - Critter has posted some incredible pictures of his yellow/purple and pink/purple.  So for inspiration...

http://oozinggoo.ning.com/photo/photo-1-1?context=album&albumId...

The effort is worth it!

Solution #1: don't go full power, Captain. Turn off the hyperdrive for 5-20 minutes and then set the knob at about 50%. Got an infrared thermometer? Make sure it's under 103 degrees or so before entering hyperdrive at half throttle. Hopefully you'll have better results than me and some others on here.
Mine did this first run. I turned it down and then it ran for 4 days, but im still having issues...idk

Jeffrey said:

Oh my Glob.  Didn't think it would happen to me.  Got my yellow / blue beauty yesterday, and the first lighting was fantastic.  At full power there were flurries in the water and wax tubes growing to the top.  Now I have two inert globs at the bottom which are staying clear of the coil, and I already reduced the heat several times.  Pardon me while I go read 68 pages of posts for a solution...  I'll keep you posted.

Awesomeness! My table piece arrived as well but haven't turned my lamp off long enough to put it on. :) It's been running for several days. Both in fact. Sorry to hear everyone's problems with goo flow. Neither one of mine have stalled at all or disconnected. Black goo was obviously the way to go for me.

Don Souliere said:

Its a purp and yellow but looks like a pink, I dislike my photo at night =( But the table is here yaaay

Reply to Discussion

RSS

Support Oozing Goo

By using the eBay button above, you support OG if you purchase anything. Thanks for thinking of us. Mark Goo

© 2020   Created by Mark Goo.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service