Oozing Goo - The Lava Lamp Syndicate

Hi guys, 

Looking for some help here. 

I bought a blue green lunar bottle along with my purchase, and after just 7 or 8 runs,  the whole thing is going more and more cloudy. 

I am really careful with my lamps and bottles and I've followed all the rules, not over heating, not moving whilst hot or warm, and keeping out of sunlight. 

But each time i run it, it gets more cloudy. 

I've never experienced this from a new mathmos bottle before so any help would be most appreciated. And yes I've contacted mathmos but am yet to get a reply. 

Thanks in advance, J 

Views: 148

Reply to This

Replies to This Discussion

This is so strange and frankly, really uncommon with Mathmos globes. I cannot think what is causing this. Good luck with finding an answer.

How the lamp is going?

Mmh, in German there's this saying "Where´s the irony button?"

Or did I only dream of all those threads discussing the problems of lamps getting cloudy on the postal way?



Modulo '70 said:

This is so strange and frankly, really uncommon with Mathmos globes. I cannot think what is causing this. Good luck with finding an answer.

Nope, still cloudy. The bottle seems to clear after about 5 hours but as soon as it's cold,  it's back to cloudy again. At some point i am going to try and filter the master fluid to try to clear it. I have bought a brand new one, so I've got the original to play with when i get the urge to. 

Shame as it's got a wonderful flow. 

Reply to Discussion

RSS

Support Oozing Goo

By using the eBay button above, you support OG if you purchase anything. Thanks for thinking of us. Mark Goo

© 2021   Created by Mark Goo.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service