Oozing Goo - The Lava Lamp Syndicate

Views: 61

Comment

You need to be a member of Oozing Goo - The Lava Lamp Syndicate to add comments!

Join Oozing Goo - The Lava Lamp Syndicate

Comment by Magnus Axelsson on February 24, 2017 at 12:18pm

Do that!

Comment by Sue on February 24, 2017 at 2:22am
Hi again Magnus
Thanks so much for your advise and best wishes. I am a bit scared but hey give it a go. Can i contact you again if I need help. Many thanks Sue
Comment by Magnus Axelsson on February 23, 2017 at 3:56pm

Dissolve the salt in hot water so you get a lot of salt in that. Then drip it in whith a pipette. Have patience and don´t do too much at the time. Good luck Sue!

Comment by Sue on February 23, 2017 at 3:13pm
Cheers. I pick my luna up tomorrow. So I will try the same and let you know what happens. Regards Sue
Comment by Magnus Axelsson on February 23, 2017 at 3:06pm

It was an original Mathmos bottle never opened. The strange thing was that I poured out the fluid without cleaning it more and just filled it with new water and it worked!! Before on other cloudy bottles I have used a couple drops of dishwashing fluid and Epsomsalt.

Comment by Sue on February 23, 2017 at 2:44pm
Hi
What brand of salts do you use. And was the wax mathmos. I have just purchased a luna with mathmos wax but no liquid. Cheers Sye☺

Support Oozing Goo

By using the eBay button above, you support OG if you purchase anything. Thanks for thinking of us. Mark Goo

© 2019   Created by Mark Goo.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service