Oozing Goo - The Lava Lamp Syndicate

HI All,
After 3 years I was finally able to find an exporter who shipped me a Grande Lava lamp which is huge but the issue is that,I powered it up let it run for 5 hours but sadly nothing happened.And now when I heat it up for 2-3 hours all the wax floats up and small goblets either drip slowly or dont drip at all I mean its not working at all..

What is the issue?

Its a 27 CM lamp
any one who can help me out?


Thanks
Mujtaba

Views: 14

Comment

You need to be a member of Oozing Goo - The Lava Lamp Syndicate to add comments!

Join Oozing Goo - The Lava Lamp Syndicate

Comment by Mujtaba on October 15, 2008 at 10:40pm
No they are not shipping to Pakistan one more thing after 8 hours the wax simply goes down any ideas why?
Comment by Gabriel on October 15, 2008 at 9:55pm
nicely stated dave
Comment by Mujtaba on October 13, 2008 at 10:07pm
I am on it and checking if they ship to PAK
Comment by Mujtaba on October 12, 2008 at 9:33pm
well I guess my supplier was RIGHT it started to work and now it works like wonder I will be posting some images and vidz soon. :)
Comment by Mujtaba on October 11, 2008 at 2:58pm
damn :(
Comment by Dave on October 11, 2008 at 6:17am
the supplier doesnt know what he is talking about, i have one and you need a 100w bulb and it doesnt take 10 hours when i first got mine it took 6 and so did my friends one and now a month on it only takes 4 hours to get going so your supplier is talking out of his ass and your lamp is broken so get him to change the damn thing.....
Comment by Mujtaba on October 9, 2008 at 9:51pm
Bodan but the supplier said that it takes 10 hours to warm up plus if there is a bulb problem wont the wax just dissolve completely my issue is it looks like an ice berg after 8 hours and comes on top floating
Comment by Mujtaba on October 9, 2008 at 9:31am
HI
I will answer one by one I can replace it as it was shipped from Australia to Pakistan so shipping back for warranty means I pay additional $ 200 for a $ 50 lamp :S
Anyway The lava lamp guy said it takes around 10 to 12 hours before they work accurately
The color is Purple water and yellow lava
The lid number is H6821AU and below the number is 06092702 I got it from Austaralie its china manufactured and it has a huge bulb no idea what watt it is I guess more then 100 as its a huge lamp pls suggest the small one with 100 watt runs perfect
pls help!!
Comment by Mujtaba on October 8, 2008 at 11:58am
yea but now what should I do ? I mean just now the whole stuff went down and it came up again wired :(

any suggestions?!
Comment by Katie Watie Woo on October 8, 2008 at 11:43am
hi it sounds like the wax is knackered to me!

Support Oozing Goo

By using the eBay button above, you support OG if you purchase anything. Thanks for thinking of us. Mark Goo

© 2021   Created by Mark Goo.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service