Oozing Goo - The Lava Lamp Syndicate

Hey everybody.  It's been a while since I've posted on here.  Probably a year or two lol.  Anyway, I need some advice on a lamp.  I purchased this lamp from eBay brand new end of August.  It's a USA made Aristocrat and flows beautifully.  Only problem is the seller shipped it sideways during some very HOT weather.  I ran the lamp twice, then let it sit in a cool space for about a month.  I noticed very little improvement and began running it.  I've ran it about 4 times now and it doesn't seem to be clearing up.  

In my past experience, leaving a lamp in a cool place for several months has worked.  I also know that some lamps just never clear up on their own, especially the China lamps.  Does anybody have any advice on what I should do.  I do not want to open the lamp up at all.  I am not experienced with that and have ruined a few nice lamps in the past.  I am thinking of running the globe through the dishwasher a few times to see if that helps.  I know the liquid will get super hot and  the wax will not move.

Thanks,

matt

Views: 468

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

May 15, 2002.



Keith said:

Looking  better!

I'm curious about when it was made, can you post a pic of the cap with the codes on it?

Well maybe somebody else can judge... how does the lamp look...

I think it looks better, not as murky at the wide part of the globe.

That's def clearing!!!!

Latest pic...

99.99% clear.  Thanks to everyone.  Patience pays off.

Reply to Discussion

RSS

Support Oozing Goo

By using the eBay button above, you support OG if you purchase anything. Thanks for thinking of us. Mark Goo

© 2020   Created by Mark Goo.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service